Guarkjernemel blir utvunnet fra endospermen til guarp planten, Cyamopsis tetragonolobus.
Den tilhører familien av belgfrukter. Den såkalte buskebønnen dyrkes hovedsakelig i India og Pakistan fra juli til desember. Kvalitet, tilgjengelighet og priser er imidlertid sterkt avhengig av monsunen i denne perioden. Rajasthan, Gujarat og Haryana er blant de viktigste dyrkingsregionene. De tørkede guarbønnene blir tresket for å hente ut guarkjernene (frøene) fra bønnene. I et videre steg blir det fra kjernen, gjennom separasjon av skall og spire, laget hydrokolloidet Guar (Split).
Laktose er naturlig melk sukker. Det utgjør 3,5%-5,0% av melk fra kuer og kan utvinnes gjennom en filtreringsprosess. Deretter krystalliseres laktosen og knuses. Kornstørrelsene deles opp etter sil. Foodcom kan levere sine forretningspartnere med forskjellige partikkelstørrelser som er egnet for flere applikasjoner.
Laktose er en av de beste melkeingrediensene for mat og fôr på grunn av sin milde smak, hvite farge og lave kaloriinnhold. Dens rimelighet, lave hygroskopisitet og vannløselighet bidrar til dens popularitet. Den kan brukes i produksjon av bakverk, konfekt og sjokolade som en smaksforsterker og søtningsmiddel. Laktose er en viktig ingrediens i farmasøytisk og ernæringsmessig bruk.
Følgende parametere definerer kvalitetsstandardene for vår naturlige maisstivelse:
Fuktighet [%]: Minimum 9%, Maksimum 12,5%
Protein [%]: Maksimum 0,4%
pH: Område 5 til 7
{"Storage":"Oppbevares på et kjølig, tørt sted og unngå direkte sollys","Packing":"25 kg / Pose","Crude Ash":"Råaske 18% Maks","Moisture":"Fuktighet 10% Maks","Purity":"Fiskemelfôr","Crude Fat":"Råfett 10% Maks","Shelf Life":"Holdbarhet 12 måneder","Appearance":"Gul pulver, unik aroma av fiskemel","Salt and Sand":"Salt og Sand 5% Maks"}
Kvalitetsstandard
Råprotein 50% min,
Aske 30% maks,
Fuktighet 10% maks,
Aske 32% maks,
Fett 12% maks,
Emballasje
Som kundene ønsker, eksportstandard 50 kg eller 25 kg per vevd pose eller større pose (vi kan trykke posen etter ditt design).
Råfett: 10% maks
Råaske: 18% maks
Fuktighet: 10% maks
Salt og sand: 5% maks
Emballasje: 25 kg / pose
Maisstivelse brukes ofte i ketchup, majones, ulike sauser og puddinger, samt i paifyll. Dette produktet kan også hjelpe hvis du trenger å gjøre deigen mindre glutenholdig og gi den litt ømhet og mykhet. Maisstivelse har litt flere kalorier enn potetstivelse. Dette produktet inneholder ikke gluten. Produktet testes for gluten i hver produksjonsfase. Garnec var den første i Russland som fikk rett til å merke sine produkter med "Kryssede Korn"-merket. Dette merket er et sikkerhetsmerke for glutenfrie produkter fra Foreningen av Europeiske Cøliaki-selskaper, anerkjent i de fleste utviklede land.
Vekt: 400 g
I monohydratert form på 30% er jernsulfat den foretrukne løsningen i sementindustrien for reduksjon av hexavalent krom. Dette produktet tilbyr det mest pålitelige og reneste alternativet for sementprodusenter sammenlignet med andre alternativer på markedet. Jernsulfat markedsføres også på markedet for gjødselprodusenter.
Durumhvete er en vårhvetevariant som vanligvis males til semule og brukes til å lage pasta. Det kan også males til et finere mel og brukes til å lage brød eller pizzadeig.
Hvit krystall sukker, uten klumper, flekker og fremmede urenheter. Sukkeret er søtt, uten fremmed lukt og smak. Sukkeret er gjennomsiktig når det er oppløst, uten uløselig sediment, mekaniske og andre urenheter. IKKE GMO
Massefraksjon av fuktighet: 0,08%
Farge i løsning ICUMSA-enheter: 43,0
Massefraksjon av sukrose, %: ikke mindre enn 99,82%
Vår biologiske xylitol er et plantebasert søtningsmiddel som gir den samme rene søtheten som sukker. Xylitol er et fargeløst eller hvitt krystallinsk fast stoff som er løselig i vann. Det kan klassifiseres som polyalkohol og sukkeralkohol, spesielt som alditol.
Baguetten er et brød med heving og etterheving, med et rustikt utseende, sprø skorpe, spiss avslutning og en generøs topping av linfrø, sesam og valmuefrø. Et brød med en eksepsjonell smak, aromatisk og næringsrikt. Rikt på fiber og en kilde til proteiner. Krummen, hvor man finner andre frø som solsikkefrø og havreflak, har en gylden tone og all smaken av blandingen av hvetemel og brent malt. Et brød som definitivt er laget for kornelskere. I tillegg er sesamfrø rike på flerumettede fettsyrer (gode fettsyrer for kroppen, inkludert omega 3 og omega 6), som bidrar til å redusere kolesterol og forebygge hjerte- og karsykdommer. Det er også en utmerket kilde til vitamin B1. Linfrø har også ernæringsmessige egenskaper som skiller dem fra andre matvarer. De regnes som en av de mest kraftfulle plantebaserte matvarene på planeten.
REF:Q205B
EAN-13:8436017107517
EAN-14:18436017107514
VEKT FØR STEKING (G):280 g
VEKT ETTER STEKING:250 g
LENGDE (CM):46 cm
BREDDE (CM):6 cm
TINE:20 min. | ROMTEMPERATUR
STEKE:16 min. | 200ºC
DIMENSJONER:503x293x368
ENHETER:30 Enheter/Eske | 30 Esker/Pall
ENERGIVERDI (KCAL/KJ):1256 / 300
PROTEINER (G):9,89
KARBONHYDRATER (G):51,82
SUKKER (G):1,59
FETT (G):4,43
KOSTFIBER (G):6,70
SALT (G):1,25
Navnet smør er forbeholdt produkter uten vegetabilske fettblandinger med et spesifikt melkefettinnhold - minst 82 % (ikke mer enn 16 % vann og 2 % tørr melkefettfri melk). Det lages ved å piske fersk eller fermentert krem eller melk for å skille smørfettet fra kjernemelken. Produktet er rikt på vitaminene A, D, K.
Laktose er en av de beste melkeingrediensene for mat- og fôrapplikasjoner på grunn av sin delikate smak, hvite farge og lave kaloriinnhold. Dens kostnadseffektivitet, lave hygroskopisitet og vannløselighet bidrar til dens popularitet. Den kan brukes i produksjon av bakverk, konfekt og sjokolade som smaksforsterker og søtningsmiddel. Laktose er en viktig ingrediens i farmasøytisk og ernæringsmessig bruk.
Durumhvete er en type vårhvete som vanligvis males til semule og brukes til å lage pasta. Det kan også males til finere mel og brukes til å lage brød eller pizzadeig.
Baguettina er et brød med heving og etterheving, med et rustikt utseende, sprø skorpe, spiss avslutning og en generøs topping av linfrø, sesam og valmuefrø. Et brød med en eksepsjonell smak, aromatisk og næringsrikt. Rikt på fiber og en kilde til proteiner. Krummen, hvor man finner andre frø som solsikkefrø og havreflak, har en gylden tone og all smaken av blandingen av hvetemel og ristet malt. Et brød som definitivt er laget for kornelskere. I tillegg er sesamfrø rike på flerumettede fettsyrer (gode fettsyrer for kroppen, inkludert omega 3 og omega 6), som bidrar til å redusere kolesterolet og forebygge hjerte- og karsykdommer.
REF:Q203A
EAN-13:8436017118179
EAN-14:18436017118176
VEKT FØR KOKING (G):150 g
VEKT ETTER KOKING:135 g
LENGDE (CM):27 cm
BREDDE (CM):6.5 cm
TINE:20 min. | ROMTEMPERATUR
BAKING:5 min. | 200ºC
DIMENSJONER:600x398x263
ENHETER:50 Enheter/Kartong | 28 Kartong/Pall
ENERGIVERDI (KCAL/KJ):1151 / 275
PROTEINER (G):9,36
KARBONHYDRATER (G):42,98
SUKKER (G):0,64
FETT (G):5,43
KOSTFIBER (G):8,40
SALT (G):1,28
Brød med poeng og forberedelse, med rustikk utseende, sprø skorpe, spiss avslutning og generøs topping av linfrø, sesam og valmuefrø. Et brød med en eksepsjonell smak, aromatisk og næringsrikt. Rikt på fiber, kilde til proteiner og redusert sukkerinnhold. Krummen, hvor man finner andre frø som solsikkefrø og havreflak, har en gylden tone og all smaken av blandingen av hvetemel og brent malt. Et brød som definitivt er laget for kornelskere. I tillegg er sesamfrø rike på flerumettede fettsyrer (gode fettsyrer for kroppen, inkludert omega 3 og omega 6), som bidrar til å redusere kolesterol og forebygge hjerte- og karsykdommer. Det er også en utmerket kilde til vitamin B1. Linfrø har også ernæringsmessige egenskaper som skiller dem fra andre matvarer. De anses for å være en av de kraftigste plantebaserte matvarene på planeten.
REF:P460A
EAN-13:8436017118100
EAN-14:18436017118107
VEKT FØR KOKING (G):345 g
VEKT ETTER KOKING:290 g
LENGDE (CM):37.5 cm
BREDDE (CM):8 cm
TINE:20 min. | ROMTEMPERATUR
BAKING:18 min. | 200ºC
DIMENSJONER:600x398x263
ENHETER:28 Enheter/Eske | 28 Esker/Pall
ENERGIVERDI (KCAL/KJ):1143 / 273
PROTEINER (G):10,45
KARBOHYDRATER (G):49,43
SUKKER (G):1,59
FETT (G):5,68
KOSTFIBER (G):5,45
SALT (G):1,25